قفل‌های هوشمند را با بدن خود باز کنید
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
قفل‌های هوشمند را با بدن خود باز کنید
نوشته شده در سه شنبه 13 مهر 1395
بازدید : 118
نویسنده : علی

 حقق ایرانی موفق به طراحی یک سیستم هوشمند شد که به واسطه آن می‌توان یک رمز عبور را به صورت امن و از طریق بدن انسان به درب‌هایی که مجهز به قفل هوشمند الکترونیکی هستند فرستاد.

 به گزارش ایسنا به نقل از لایو ساینس، مهرداد حصار دانشجوی دکترا در دانشگاه واشنگتن به جای تکیه بر وای-فای‌ یا سیگنال‌های بلوتوث قابل هک، یک سیستم جدید را توسعه داده که با استفاده از  بدن کاربر به عنوان رابط می‌تواند به صورت امن کلمات عبور را انتقال دهد.

  اخبارسیاسی ,خبرهای  علمی ,قفل‌های هوشمند

 

این محقق جوان که در سال 2015 مدرک کارشناسی خود را در رشته کامپیوتر از دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران دریافت کرد، راهی را توسعه داده که با تکیه بر سیگنال اسکنر اثر انگشت که از طریق بدن به یک دستگاه گیرنده فرستاده می‌شود بتوان اطلاعات مرتبط با احراز هویت را به صورت ایمن‌تری به قفل‌های هوشمند ارسال کرد.

 

مهرداد حصار دانشجوی دکترای مهندسی برق در دانشگاه واشنگتن که رهبری این پژوهش را بر عهده دارد اظهار کرد: من با گرفتن دستگیره در با یک دست و لمس حسگر اثرانگشت گوشی هوشمند خود با دست دیگر می‌توانم به راحتی و بدون نیاز به ارسال اطلاعات شخصی خود با وای-فای یا بلوتوث، درب منزل خود را باز کنم.

 

این سیستم از سیگنال‌هایی که در حال حاضر توسط حسگر اثر انگشت در گوشی‌های هوشمند و تاچ پد لپ تاپ وجود دارد و تاکنون برای دریافت ویژگی‌های فیزیکی انگشت کاربر استفاده می‌شده، بهره می‌برد.

 

در آزمایش‌های انجام شده این سیستم بر روی محصولات اپل، لپ تاپ‌های لنوو و صفحه‌های لمسی  Adafruitعمل کرده است.

 

این آزمون با موفقیت بر روی 10 نفر که دارای قد، وزن و فرم بدنی مختلف بودند انجام شده و در زمان‌هایی که این افراد در حالت‌های مختلف و یا در حال حرکت بودند نیز عمل کرده است.

 

به گفته محققان این پژوهش از این سیستمها می‌توان در دستگاه‌های پزشکی، مانند دستگاه‌های نظارت بر گلوکز یا پمپ‌های انسولین، که نیاز به اشتراک گذاری امن داده ها برای احراز هویت بیمار دارد نیز استفاده کرد.

  

محققان این پژوهش قصد ادامه تحقیق و توسعه این سیستم جدید با گزینه‌های بیشتر و سرعت انتقال بالاتری را دارند.




:: برچسب‌ها: قفل،هوشمند،دماوند ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: