پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 157
نویسنده : علی

 وی با اشاره به فرمایشاتی از امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب درباره قدرت و اقتدار نیروی دریایی ارتش گفت: یک سوم مرزهای کشور ما مرز دریایی است، در شمال سواحل خلیج فارس و سواحل جنوب شرق کشور به عنوان سواحل مکران، مهمترین ساحل کشور ما سواحل مکران است یعنی از بندرعباس تا آخرین بندر ما با کشور پاکستان به نام پسابندر، به این علت که ما را مستقیم به آب‌های آزاد جهان وصل می‌کند، وصل شدن به آب‌های آزاد جهان امتیاز ویژه‌ای است که کشور ما از آن برخوردار است و جایگاه ژئوپلتیکی ایران را بسیار بالا می‌برد.

دریادار سیاری گفت: ولی ما هیچگاه از این ساحل مهم کشورمان آنگونه که باید، در بحث اقتصادی و توسعه و پیشرفت کشور بهره لازم را نبردیم؛ باید دید منافع و منابع ما در دریا چیست؟ مهمترین منبع انرژی همه کشورها در دریاست، چه انرژی‌های فسیلی کف دریا و زیر کف دریا و چه انرژی‌های نویی که ما می‌توانیم از امواج دریا و قدرت جزر و مد داشته باشیم، تاکنون ما از این منابع بهره نبردیم.

وی تصریح کرد: بزرگترین مسیر و ارزان‌ترین و مناسبترین محل تجارت دریاست، بالای 90 درصد صادرات و واردات همه کشورهایی که به دریا راه دارند از طریق دریا انجام می‌شود، دریا ارزان‌ترین و سهل‌ترین محل تجارت است و جایگاه ترانزیتی ما و بزرگترین منابع غذایی در دریاست. اگر بتوانیم از منابع غذایی دریا استفاده کنیم هیچ گاه مشکل کمبود غذا وجود نخواهد داشت اما آیا ما از این منابع استفاده کرده‌ایم؟

فرمانده نیروی دریایی ارتش در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: ما به علت فرهنگ استعماری که در سال‌های قبل از انقلاب در کشور حاکم بود متاسفانه بهترین منبع کشور که ماهی و میگو است را به خوبی استفاده نمی‌کنیم، در برخی استان‌های می‌گفتند میگو ملخ دریایی است و خوردن آن مکروه است.

وی ادامه داد: ما از منابع غذایی دریایی استفاده نکردیم، دریا در حوزه بحث‌های گردشگری در دنیا جایگاه اول را دارد، مهمترین و زیباترین سواحل دنیا و مناسب ترین آب و هوا را در منطقه جنوب شرق کشور داریم که استفاده نکردیم، بحث‌های پزشکی و مزارع دریایی و به ویژه بحث‌های نظامی و دفاعی، منابع و منافع کشور هستند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند «منافعی که در دریا وجود دارد، منافع راهبردی و کلان است، چگونه می‌شود از این منابع برای پیشرفت کشور استفاده کرد؟ با داشتن اقتدار می‌توانیم از این منابع استفاده کنیم».

دریادار سیاری گفت: اگر ما اقتدار داشته باشیم، می‌توانیم از این منابع و منافع خدادادی در دریا برای پیشرفت کشورمان استفاده کنیم، اقتدار نداشته باشیم و قدرت استفاده از منابع دریایی را نداشته باشیم، نمی‌توانیم امنیت برقرار کنیم تا در زیر سایه امنیت این اتفاق بیفتد که ما از منابع دریا برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.

وی افزود: برای اینکه بحث توسعه دریامحور کشور را دنبال کنیم و بتوانیم از این منابع خدادادی در دریا برای پیشرفت کشور استفاده کنیم امروز دو مطلب مهم بنا به تدبیر مقام معظم رهبری در دستور کار نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دولت محترم قرار گرفته است که با دسترسی و دستیابی به این اهداف مهم قطعا خواهیم توانست از منابع دریا برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.

دریادار سیاری در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: یک مسئله موضوع توسعه سواحل مکران یا همان سواحل جنوب شرق کشور است و یک مساله هم موضوع اقتدار دریایی است، توسعه سواحل جنوب شرق کشور نتیجه‌اش برای استان‌های جنوبی و آن منطقه جنوب شرق کشور است و موجب پیشرفت دریامحور کشور خواهد شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش یادآور شد: هر گونه توسعه در کشور و سواحل و بهره‌برداری از منابع خدادادی در دریا به ویژه دریای عمان و خلیج فارس و دریاهای سرزمینی منطقه نظارت و دریاهای آزاد و حفظ منافع کشور در آب‌های آزاد همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند نیازمند اقتدار است و این اقتدار با داشتن قدرت دریایی به دست می‌آید، این قدرت دریایی کسب، حفظ و توسعه آن و برقراری امنیت در دریا امروز بر عهده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.

دریادار سیاری تاکید کرد: امروز نیروی دریایی با حضور در آب‌های آزاد دنیا تمام تحرکات را رصد می‌کند، هر کشوری که در آب‌های آزاد در منطقه مسئولیت ما حضور داشته باشد،‌ رصد می‌کنیم و آمادگی مقابله با هرگونه تهدید را داریم.

وی همچنین گفت: سال 87 که رهبر انقلاب دستور حضور نیروی دریایی در منطقه خلیج عدن، باب المندب و دریای سرخ را صادر فرمودند تا امروز نیروی دریایی به صورت مستمر در ان منطقه حساس برای اقتصاد کشور حضور دارد و تا امروز توانسته  است بیش از 3000 کشتی تجاری و نفت کش را اسکورت کند و امنیت را برای عبور و مرور کشتی‌ها در دریا حفظ نماید و در همین راستا باید بگویم تاکنون به کشتی‌های بیش از 22 کشور جهان هم کمک کرده است که جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم و صلح دوستی را بالا می‌برد، به ویژه اینکه هم پرچم جمهوری اسلامی ایران را در عرصه‌ آب‌های آزاد جهان و محیط بین‌المللی و بین کشورهای جهان که در این منطقه حضور دارند به اهتزاز درآورده است.



:: برچسب‌ها: نداجا ، سیاری ، دماوند ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: